– Ingen trenger det, men alle vil ha det!

Foto: «Jade» er en helt ny og svært lydsvak modell fra Jets Vacuum

Det er spesielt besteforeldre Håvard Veddegjerde har i tankene når han sier dette. Håvard og kollegaene hans i Jets Vacuum reiser rundt på hyttemesser i hele landet fra tidlig vår til sent på høsten. Og det er altså besteforeldrene han treffer, som utmerker seg.

Norsk hyttedo uten strøm og vann
– Vi leverer vakuumtoaletter til blant annet hytter, fritidsboliger og hus som gjerne ikke har mulighet til å montere vanlig toalett. Det kan være fordi de ikke har strøm, eller mangler innlagt vann.  Da kan vi likevel tilby en norskutviklet toalettløsning med samme komfort som man har hjemme, med lavtspylende porselensskål og høy standard uansett hvor øde hytta ligger.

Men en ting er spesielt de eldre kundene våre nøye med å presisere: de er kjempefornøyde med utedoen sin, og hadde det ikke vært for barnebarna ville de gjerne beholdt utedoen på hytta, sier Veddegjerde med et smil.

Mer besøk på hytta
Besteforeldre som vil ha mer besøk av barnebarna på hytta er nemlig en gjenganger både på messer og hos de mange forhandlerne rundt om i landet. Som salgssjef med ansvar for hyttemarkedet, setter Håvard Veddegjerde derfor stor pris på alle disse barnebarna som ikke er så begeistret for gammeldagse utedoer.

Han og resten av gjengen ved Jets Vacuum har levert vakuumtoaletter til mer enn 10.000 hytter over hele landet, og mange av disse kan nok tilskrives neste generasjon sine krav om bedre toalettfasiliteter.

Kun dagsturer med utedo
– Vi spøker jo litt med dette, men om man skal være seriøs så sier det jo mye om at den oppvoksende slekten har litt høyere krav til sanitærstandard på hytta enn foreldrene og besteforeldrene hadde. Vi hører veldig ofte at ungene ikke vil være med på hytta, eller at de bare vil på dagsturer uten overnatting, på grunn av utedoen, sier Veddegjerde, men poengterer at alder betyr mye:

– Opp til 6-7-8 år går det ofte bra, men når barna nærmer seg 10-årsalderen setter de ned foten. Det er da foreldrene eller besteforeldrene tar turen til oss, og kjøper en do som oppleves lik den de har hjemme, opplyser han.

Fornøyde barnebarn
– Vi får mange tilbakemeldinger som går på at både besteforeldre, foreldre og barnebarn mener at et toalett fra oss er den beste investeringen de har gjort på hytta. Det er selvsagt veldig hyggelig å få så god respons! Det viser at i alle fall tydelig at ungene liker de hyttetoalettene vi leverer, avslutter Veddegjerde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WordPress Ads