Skreddersydd kvalitet til hus og hytte

Foto: Uvdal Snekkerverksted

Uvdal Snekkerverksted gir kundene skreddersydde løsninger av høy kvalitet. Men til fornuftige priser.

Tekst Rita Tvede Bartolomei

  • Vi ser at kundene verdsetter kvalitet og godt håndverk. De ønsker produkter som varer. Dessuten har veldig mange behov for å få innredninger til sine hus og hytter, som er skreddersydde ut i fra størrelsene på rommene. Mange synes også det er gunstig at vi produserer direkte til forbrukeren, uten fordyrende mellomledd, sier Susann Hessen, tegner og kundebehandler ved Uvdal Snekkerverksted.

Måltilpasset håndverk
Uvdal Snekkerverksted har spesialisert seg på produksjon av måltilpassede innredninger for hus, hytter og fritidsboliger: Hovedsakelig til kjøkken, bad og soverom. I tillegg kan snekkerverkstedet produsere møbler som benker, skjenker, bord og framskap.

  • Slagordet vårt er at vi lager det meste for de fleste, og slik kan selv den minste hytta få utnyttet plassen maksimalt med gode løsninger, sier Susann Hessen.

Lages fra bunnen
Susann Hessen og hennes kollega på kundekontakt, Vivian Gudmundsen, har et tett samarbeid med kunden – helt fra idéstadiet til innredningen monteres i boligen. Hessen sier det er en klar fordel å ha alle i administrasjon og produksjon «på huset», under planlegging av løsningene. Produksjonsleder André Øyberg fungerer som viktig bindeledd mellom snekkerne på verkstedet og tegnerne.

  • Han har den tekniske innsikten som gjør at vi på best mulig måte kan realisere kundens ønsker, samtidig som løsningene fungerer optimalt.

På landsbasis er det få aktører som ikke har ferdige moduler som basis for produksjonen. I vårt snekkerverksted lager vi løsninger som utnytter hver centimeter av rommet fullt ut. Alt lages fra bunnen av for hver enkelt kunde, tilføyer daglig leder Geir Erik Prestegården.

Klassisk og moderne like populært
Selv om mange kontakter snekkerverkstedet for løsninger til sine hytter og fritidsboliger, vil flere har innredning til privatboliger også. Men hva er det kundene oftest etterspør?

  • Det vi selger mest av er nok kjøkken- og soveromsløsninger. Integrerte garderobe- og sengeløsninger har også blitt mer populære de siste årene. Med hensyn til stilen på innredninger og møbler, så er ønskene varierte. Mange vil ha stramme, minimalistiske linjer, men den tradisjonelle, klassiske stilen, er fortsatt en sterk trend – og går ikke av moten. Generelt så ønsker de fleste tidløs design, sier Susann Hessen.

Materialene som brukes på snekkerverkstedets innredninger er heltre som furu, eik, bøk og bjørk – eller MDF om ønskelig. Skuffer og hyller er også heltre.

  • Innredningene kan leveres ubehandlet, oljet, beiset, lakket, hardvokset eller malt med forskjellige teknikker. Kunder kan også velge ut i fra et bredt fargekart innenfor NCS-kodene. Da snakker vi om hundrevis av farger – minst, sier Hessen.
WordPress Ads