Endelig en tjeneste som hjelper boligkjøpere

Med Mitt Boligkjøp kan du sammenligne boliger som fanger din interesse slik at prosessen blir mer oversiktlig og enda tryggere.

Daglig lastes appen ned av boligkjøpere, og antallet øker fra uke til uke. Det hele startet med at PrivatMegleren stilte det enkle spørsmålet: Hvordan forenkle boligkjøpsprosessen…

Sammenligne boliger
Sammen med de fremste utviklerne i teknologiselskapet Knowit gikk PrivatMegleren løs på oppgaven. Det er forsket og dybdeintervjuet. Tilbakemeldingene var at tre av fire boligkjøpere sliter med å få oversikt, og skikkelig krevende blir det når boligkjøperne skal sette opp boliger mot hverandre. Denne utfordringen løses nå på en genial måte gjennom Mitt Boligkjøp.

Likheter og ulikheter
Som bruker av Mitt Boligkjøp hjelper tjenesten deg til å se likheter og ulikheter mellom de forskjellige boligene som fanger din interesse. Overraskende mange boligkjøpere bruker regneark og excel for å sammenligne og holde orden. Det å holde styr på alle faktorer og detaljer blir etterhvert rene kaosprosjektet.

Jakten på kjærligheten
Boligkjøp er som jakten på kjærligheten. Det handler om å kysse færrest mulig frosker før du finner prinsen og blir lykkelig. Du kan selvfølgelig sjekke ut mange boliger, men Mitt Boligkjøp gir en tydelig utvelgelse, helt og holdent tilpasset dine ønsker.

Mitt Boligkjøp inneholder også lånekalkulator og du kan be om verdivurdering fra megler. I appen kan du dessuten legge inn opplysninger om din egen bolig slik at du kan følge prisutviklingen.

Nyttefunksjon viktigst
 Nyttefunksjonen har vært aller viktigst i utviklingen av tjenesten. Samtidig er dette en tjeneste som vil være i kontinuerlig utvikling. Basert på kriteriene du har som boligkjøper, er det mulig for Privat- Megleren å komme med forslag i appen til potensielle boliger som kan være av interesse for deg.

Du kan laste ned Mitt Boligkjøp på Google Play eller App Store.

WordPress Ads