Lag ditt drømmekjøkken med mobalpa

Foto: Mobilpa

Mobalpas store utvalg og mange tilpasningsmuligheter gjør det enkelt å designe akkurat det kjøkkenet du drømmer om, til høy kvalitet og konkurransedyktige priser.

Tekst Gunn Iren Kleppe

– Det er veldig mye spennende å velge mellom. Vi har et stort utvalg av skap som gjør at man kan tilpasse og få kjøkkenet  til å passe inn i alle typer rom. I tillegg har vi masse praktiske innredninger og smarte løsninger som gjør at man får en god funksjon på kjøkkenet, forteller Tiril Marie Steimler, butikksjef hos Mobalpa på Grini.

Mobalpa på Grini har en av Norges største utstillinger på kjøkken og baderomsmøbler. Butikken har alltid forskjellige nyheter inne, og med så mange valgmuligheter kan man designe sitt eget kjøkken med akkurat det uttrykket man ønsker.

– Alt er egentlig mulig. Det er få begrensninger med Mobalpa, slår hun fast.

Mobalpa har et stort utvalg av moderne slette fronter og fronter i forskjellige strukturer. Klassiske fronter finnes også. Det er også stort utvalg i skapstørrelser og benkeskapene kommer i forskjellige høyder. Ekstra høye benkeskap gir ekstra oppbevaring i skapene. I tillegg kan de levere ulike høyder på sokkel som gjør at du kan få din optimale arbeidshøyde på kjøkkenbenken.

Trender
Mange vil ha kjøkken med moderne preg. Etter en periode med mye høyglans blir det solgt stadig flere kjøkken i matt utførelse og gjerne i dypere farger. Sort matt er i vinden som aldri før.

– Med åpen stue og kjøkken ønsker folk et mer diskré kjøkken, gjerne med slette fronter og skjulte grep. Vi selger masse grepsløst på kjøkken, som er stilrent og veldig i tiden, forteller Steimler.

Kjøkkenet er blitt et sosialt rom som blir mye brukt, noe som også er tydelig når man tegner og leverer kjøkken.

Din personlige kjøkkenkonsulent
Dyktige kjøkkenkonsulenter hjelper deg å tegne kjøkkenet du har drømt om, helt kostnadsfritt. Hver kunde får en konsulent som fungerer som en mini-prosjektleder gjennom hele prosessen, fra tegning til ferdig montert kjøkken. Om ønskelig kan man få en totalpakke hvor Mobalpa tar seg av alt inkludert forarbeide og koordinering med håndverkere.

– Flere gir oss nøklene. Når de kommer tilbake fra ferie er kjøkkenet ferdig, forteller Steimler.

– Det er enkelt å kjøpe kjøkken hos oss enten det er første gang eller man skal pusse opp. Enten man har en klar formening eller er åpen for forslag og trenger hjelp, så hjelper vi med begge deler.

Kvalitet i alle ledd
De solide skrogene kommer ferdig sammensatt fra fabrikk hvor alt er satt sammen med millimeterpresisjon. Kvalitet er viktig siden kjøkkenet skal stå i mange år. Mobalpa gir gode garantier; ti år på skrog og fronter og 25 år på hengsler og bevegelige deler.

– Det er kvalitet i alle ledd. Kunden skal være fornøyd, understreker Steimler.

Mobalpa ligger prismessig midt på treet og kommer i flere ulike prisklasser. Kvaliteten er den samme uansett prisklasse, og tykkelse på skrog og front er også den samme. Her er det kun produksjonstiden på fabrikken som avgjør prisen. Skrogene fås også helfargede uten tillegg i prisen, noe som gir ekstra kvalitetsfølelse.

Mye spennende for badet
Mobalpa har også en stor baderomsavdeling med samme type fronter som på kjøkken. Også baderomsmøblene kommer i forskjellige bredder og størrelser.

– Man kan få det lille ekstra uten at det trenger å koste så mye, sier Steimler.

– Mange har lyst på spa-følelse på badet. Da er det ofte litt dempede, rolige farger på baderomsmøblene. Dette har vi kjempestort utvalg i, samtidig som vi har mange lysere farger. Hos Mobalpa kan du få akkurat det baderomsmøbelet du ønsker deg, både i størrelse og utseende.

Velg noe du liker
– Vi ser at folk lurer på trendene, hva de skal velge. Det viktigste er å velge det kjøkkenet du alltid har drømt om, fargekombinasjoner du liker selv, pluss det skal passe til resten av hjemmet. Du skal ha kjøkkenet i mange år. Trendene forandrer seg, samtidig er det lov å la seg inspirere og få idéer av trender, mener Steimler.

– Det er bare å komme innom eller ringe, så ordner vi resten. Vi er veldig konkurransedyktige på pris. Og ikke minst assortiment—det er mye å velge mellom. Pluss vi har gode tegneprogrammer. Når man tegner opp får man veldig godt inntrykk med gode fotorealistiske bilder av hvordan kjøkkenet vil bli seende ut hjemme hos deg. Det er gøy å kjøpe kjøkken, avslutter hun.

WordPress Ads