Clas Ohlson lanserer gratis utlån av verktøy

Clas Ohlson
Clas Ohlson vil tilby gratis utlån av verktøy fra sine 90 butikker over hele landet. Her fra Clas Ohlson i Torggata i Oslo.

Fra torsdag 21. juni vil Clas Ohlson tilby gratis utlån av verktøy i alle sine 90 butikker i Norge.

– Når man skal sette i gang med småprosjekter i hjemmet, trenger man ofte spesielle typer verktøy som man ikke nødvendigvis har i verktøykassa eller i garasjen. Noen av oss vil kun trenge verktøyet der og da, før det støver ned i boden. Vi synes det er unødvendig, og ønsker derfor å tilby gratis utlån av verktøy fra alle våre butikker rundt om i landet, sier Ina Kristin Haugen, kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge.
For skal du trenge en drill, bajonettsag, stikksag, multimaskin, vinkelsliper, slagdrill, sirkelsag eller en borhammer er det nå bare å dra til din lokale Clas Ohlson-butikk for å låne nettopp dette. Lånet av verktøyene koster deg ingenting.

– Store verktøy tar mye plass, og det er en kjent problemstilling at mange av oss ikke har nok lagringsplass i boden hjemme. Vi ønsker også å hjelpe våre kunder med å få en mer bærekraftig livsstil. Ved å tilby utlån av produkter man kanskje bruker 1-2 ganger, sparer vi miljøet, sier Haugen.

– Nordmenn er hjemmefiksere

Clas Ohlson har i dag 90 butikker rundt om i landet, og gratis utlån av verktøy vil bli tilbudt i samtlige butikker. Et depositum på 200 kroner betales inn for utlånet, men dette får kunden igjen når verktøyet leveres tilbake i samme butikk. Kunden vil kunne ha et eller flere verktøy til låns for to dager av gangen, så om du skulle trenge å låne både en drill og en stikksag er ikke dette noe problem.
Anders Hulaas, butikksjef for Clas Ohlson i Torggata i Oslo, gleder seg til å kunne tilby sine kunder gratis utlån av verktøy.

– Nordmenn er hjemmefiksere og folk som i stor grad ønsker å gjøre ting selv. Men forskjellige prosjekter krever forskjellig utstyr og verktøy, og det kan fort bli dyrt om man må kjøpe inn et eller flere typer verktøy. Derfor ønsker vi å bidra til å gjøre det lettere for folk, og ikke minst billigere, sier butikksjefen.

– At vi nå kan dele og låne ut verktøy til våre kunder ser jeg veldig frem til. Vi vil naturligvis hjelpe kunden med å finne riktig verktøy, slik man unngår å komme hjem med feil verktøy, sier Hulaas.

WordPress Ads