Populært med walk-in garderobe

Walk-in garderober gir deg utallige muligheter når det kommer til innredning, og de blir stadig mer populære. Selv et lite rom kan bli en flott walk-in og det trenger ikke koste all verden heller.

Walk-in garderobe fra Garderobe-Mannen
Tekst Gunn Iren Kleppe

Walk-in garderober har blitt trendy og i dag inkluderes walk-in (garderoberom) i et økende antall nybygde boliger og leiligheter, og ikke uten grunn.
– Walk-in er vesentlig mer effektivt og oversiktlig enn et lukket garderobeskap, sier butikkleder Bent Oppermann hos Garderobe-Mannen i Drammen, og påpeker at du nødvendigvis ikke trenger så mye plass.
– Har du et rom på rundt fire kvadratmeter får du plass til en god del. Men det er klart at et større rom gir større frihet til å innrede.
– Våre løsninger tilpasses rommet ditt og nesten ingen walk-in garderober er like. Vi starter med å tegne opp garderobeløsningen i vårt 3D-tegneprogram basert på målene du har gitt oss. Dette er gratis og time kan du booke via våre hjemmesider. Har du behov for hjelp til oppmålingen kan vi komme hjem til deg. Vi hjelper deg også med monteringen, men du kan hente og montere selv om du ønsker det, forklarer han.

Fleksibel innredning

Garderobe-Mannens nye innredning for walk-in garderober, Mona Interiør (Mona Innredning), kan også brukes i vanlige garderober. Ifølge Oppermann er den langt mer fleksibel enn andre typer innredninger.
– Våre innredningsseksjoner kan ha ulike dybder, noe som gir bedre romfølelse der plassen er liten, forteller han.
– Våre innredninger har standarddybder på 36 og 58 centimeter og kan brukes om hverandre. Siden vi bygger i seksjoner kan du også gjøre endringer senere. Ønsker du garderobe ved et skråtak, har vi løsninger for det også.
Det finnes et godt utvalg av tilbehør, som uttrekkbare kurver for sko, veskeholdere, slips- og belteholdere i tillegg til bukseheng. Du kan også få oppladbare LED-lys inne i garderoben.

Flere alternativer

Innredningen finnes i to varianter, gulvstående eller vegghengt. Vegghengt innredning er det rimeligste alternativet. Den monteres på en skinne på veggen, noe som blant annet gjør det enklere å holde rent og gir rom for å plassere sko på gulvet under. Det er også et godt alternativ om gulvet er skjevt, der det er vanskelig å montere den gulvstående innredningen.
Innredningen er hvit, men ønsker du variasjon kan du få skuffer med forskjellige fronter og med eller uten demping.
– Walk-in garderober fra Garderobe-Mannen får du altså fra små, enkle og rimelige, til store, pompøse og kostbare, alt etter hvilke ønsker du har. Men tenk bruk og ikke bare utseende, anbefaler Oppermann.
Garderobe-Mannen vokser stadig, og Oppermann viser med stolthet til butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, med leveranser over det meste av landet.

 

Bent Oppermann, butikkleder hos Garderobe-Mannen i Drammen
WordPress Ads