Trygt kjøp og massevis av muligheter

Når det kommer til boligkjøp er trygghet noe av det folk er aller mest opptatt av. Nordmenn har for lengst trykket Spania til sitt bryst, men det kan forståelig nok føles overveldende å skulle investere i et fremmed land med et annerledes marked. Da gjelder det å bruke en megler med god lokalkunnskap og solid erfaring.

Foto : Sydenhjem
Tekst Jørn Wad

Arild Hansen jobber som markedsansvarlig i Sydenhjem AS, hvor de i teamet har 15 år med meglererfaring i Spania. Selskapet er norsk og har kontorer både i Arendal sentrum og i den flotte byen Guardamar, midt i hjertet av Costa Blanca. De har solid lokalkunnskap og nå er de klare for å ta imot enda flere solhungrige nordboere.

Nabolag

-Hvorfor er det så viktig å ha lokalkunnskap?
-Enkelte vil kanskje tenke at man bare kan se på bildene og avgjøre hvilken leilighet eller villa man ønsker, men da kan man lett gjøre en handel uten virkelig å kjenne området og forholdene. Det er nemlig en faktor som er helt avgjørende for om man kommer til å trives, og det er hvordan forholdene i nabolaget er. I Sydenhjem er vi godt kjent både med geografi og demografi, og kan gi råd og hjelp vedrørende de forskjelligste ting. Det er nemlig den samme regelen som gjelder for eiendomsomsetning her nede som i Norge: De tre viktigste faktorene er beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet!

Gjør valg

-Hva er det viktigste man må passe på?
-Etter at man har kommet fram til hvilken megler man ønsker å samarbeide med, er det viktig at man har klart for seg at man må gjøre valg. Hvilke interesser har du, for eksempel. Det de aller fleste finner ut temmelig raskt, er at de ikke kan sole seg hele tiden, og dermed blir det viktig hvilke tilbud som finnes i nærheten. Mange kunder vil for eksempel gjerne ha tilgang på norsktalende servicefunksjoner, og siden vi kjenner til hvor de finnes, kan vi hjelpe kundene våre med dette. Så har man det forholdet at noen kunder gjerne vil bo ved siden av, eller i alle fall i nærheten av, andre nordmenn, mens andre ønsker å være mer integrert med det spanske. Vi kjenner også til disse forholdene, da dette hører med til den grunnkunnskapen vi har vært nøye med å skaffe oss i den tiden vi har arbeidet med eiendomsomsetning her nede.
-Dere representerer trygghet for mange?
-Ja, mange søker nettopp det, og vi pleier å si at det vi hjelper folk med er å realisere drømmer. Vi yter eiendomsservice fra A til Å, har stor kunnskap om kjøpsprosessen i Spania, snakker norsk og fokuserer på nærhet til kunden. Det å kunne gi personlig service og tett oppfølgning er meget viktig for oss, og vi opplever at våre kunder verdsetter den tryggheten og forutsigbarheten dette gir.

Fullservice

-Kan du komme på noe i relasjon til eiendomssalg dere må si nei til?
Hansen tenker seg om.
-Det er jammen ikke lett å komme på, nei. Det har jo til og med hendt at vi har vært med kundene rundt i møbelbutikker for å hjelpe dem å finne akkurat de møblene de ønsker seg. Dessuten er vi kjent for å gi kundene våre veldig mange forskjellige muligheter – altså mye å velge i.
-Hvordan får dere til det?
-Ved at vi har mange samarbeidspartnere. Dersom man selv har kontakt med en utbygger, som igjen har 2-3 prosjekter på gang, får man jo ikke kjennskap til flere enn disse. Vi har på vår side kjennskap til alle de viktige utbyggerne i området, og sitter derfor på god oversikt over hva som er tilgjengelig på markedet. Dette, kombinert med vår tidlige kartlegging av ønsker og behov, danner grunnlaget for spennende visningsturer som skreddersys hver og en av våre kunder. Gjennom hele året ønsker vi velkommen til uforpliktende turer hvor vi legger alle forhold til rette og viser fram spennende og aktuelle eiendommer. Og ikke nok med at man da får god hjelp til å finne sitt drømmested – å handle gjennom oss er like billig som å handle direkte fra utbygger. Forskjellen er nærheten, tryggheten og ekstraservicen vi i Sydenhjem kan tilby.

 

WordPress Ads