Vakre uterom som gir trivsel

Vi gir deg en hage som skaper gode minner. Eller omformer lekeplassen i borettslaget til en hyggelig møteplass. Daglig leder for Tommys Hage og Anlegg, Tommy Michelsen, sier grønne, vakre uterom gir trivsel.

Foto : Tommys Hage og Anlegg
Tekst Rita Tvede Bartolomei

– En hage skaper gode minner og gode opplevelser. Det har vi lyst til å sørge for at du får. Kanskje ønsker du en prydhage? Eller kanskje du vil ha en robust hage som tåler lek fra aktive småbarn? Å lytte til kundenes behov, og finne den løsningen som passer best er veldig viktig for oss. Våre fagfolk kan hjelpe, uansett om du vil bygge et helt nytt grøntanlegg, eller vil forskjønne det du allerede har. Som anleggsgartnere kan vi gi råd om drenering og overflatebehandling, beskjæring og ugressbekjemping. Dessuten har vi kunnskap om hvilke vekster som trives best i skygge eller sol. Vi kan også lage stier og sitteplasser tilpasset topografien, sier daglig leder og fagutdannet anleggsgartner, Tommy Michelsen.
Tommys Hage og Anlegg AS ble etablert av Michelsen i 1997. Firmaet er en av Bergens ledende aktører innen anleggsgartnervirksomhet. Vi tar oppdrag for både proffmarkedet og privatmarkedet, sameier og borettslag, offentlige og private virksomheter.

Alt er mulig: Moderne og klassiske løsninger

Noen ønsker et klassisk utformet uteareal, mens andre ønsker et uteområde med mer moderne vri. Tommys Hage og Anlegg vil derimot alltid kunne skreddersy arbeidet for deg.
– Det at vi kan gi kundene løsninger som er innovative, vakre og brukervennlige, er vårt sterkeste varemerke. I tillegg til at vi har en høy, faglig standard på arbeidet vårt, sier Michelsen.
Har du behov for en hage som krever lite vedlikehold? Eller er du lidenskapelig opptatt av hagearbeid, og vil gjøre mye selv?
– En hage som skal blomstre og gro store deler av året, krever at du setter av mer tid til jevnlig vedlikehold. Vi kan sette opp en vedlikeholdsplan tilpasset kundenes ønsker, sier han.

Grønne lunger: Hva med å plante et tre?

Å skape grønne lunger i områder med bebyggelse, sier Tommy Michelsen er viktig for miljøet: Enten det gjøres gjennom grønne vegger og tak, eller ved å plante flere trær og busker.
– Det har mye med bærekraft å gjøre. Her føler jeg vi har et viktig samfunnsansvar. Heldigvis har det blitt mer fokus på nødvendigheten av grøntområder der folk bor. I både byområder og i villastrøk, sier han.
Der asfalt og harde, uorganiske flater dominerer, kan likevel naturen inviteres inn. For mange tretyper vil kunne passe i en norsk hage: Alt fra japansk kirsebærtre og hjertetre til dvergkastanje og hengealm.
– Trær av alle størrelser produser oksygen, men de gjør så mye mer enn det. Et kirsebærtre i full blomst gir liv til bier og andre viktige insekter – og trærne er vakre å se på. Du kan jo også henge opp en fuglekasse i treet og følge med på fuglelivet, sier Tommy Michelsen.

Gratis befaring? Ring oss 55989814 eller mail info@tommyshage.no 

Dette er våre tjenester

Steinarbeid: Naturstein og betong. Støttemurer, plattinger og trapper.

Grøntanlegg: Rulleplen, trær, busker og planter. Stier og vannspeil. Beskjæring. Vedlikehold sommer og vinter.

Lekeplasser: Sikkerhetsanalyse og kontroll av lekeapparater. Levering og montering av lekeapparater, gummidekke og fast dekke. Grøntanlegg, grønnsakshager og egnet beplantning.

Vedlikehold (vinter- og sommer): Skjøtsel av alle typer uteområder, lekeplasser og grøntanlegg. Luking og beskjæring. Strøing og måking. (Vi har egen brøytepark).

Tømrerarbeid: Gjerder, benker, plantekasser, trapper, terrasser, levegger, vindus- og dørutskiftning, garasjer, boder, tilbygg og pergola.

 

WordPress Ads