Vil du oppleve noe ekstra herlig?

-Klart du vil, for hvem vil ikke det? Da kan kanskje Nord-Kypros være noe for deg. Og for dem som er litt eventyrlystne, eller kanskje søker seg vekk fra strender som er preget av kø og masseturisme, er det mye å hente her.

Foto : Luxary in the Sun
Tekst Jørn Wad

Janicke Gullbekk i Luxury in the Sun er skikkelig entusiastisk om dagen, for allerede den 29. mai inviterer hun nye interesserte til og oppdage livet og mulighetene på denne solfylte øya. Det Nord-Kypros kan by på er ekte, uberørt, med flotte eiendommer til meget fornuftige priser frister hun.

Besøk og opplev Nord Kypros !

-Dette er så spennende og annerledes at man må nesten ta turen hit for å se og oppleve det selv. Ord blir fattige, rett og slett. Derfor ønsker vi og invitere potensielle bolig kjøpere til og oppleve dette vakre stedet som har så mye å by på.
-Ja, hva er det som er så spesielt, om du skulle forsøke å beskrive det nærmere?
-Nord Kypros er et av de få stedene ved Middelhavet hvor du kan kjøpe en eiendom med fantastisk sjøutsikt til en fornuftig pris med svært høye kvaliteter. Det kan minne litt om Spania for 40 år siden. Før masseturismen og før køene på strendene. Her er det fredelig, spennende og med massevis av kultur og god service. Man blir veldig glad i det, rett og slett. Naturen er vakker med den unike kyst stripen de høye fjellene, og den varierte vegetasjonen..
-Kan du fortelle litt mer om det?

Fjell og sjø

-La meg for det første nevne at fjellene er veldig grønne her. Vi nordmenn er jo vant til fjell, og liker dem dessuten. Det spesielle her er at det er så kort avstand mellom stranden og fjellene, at men fint kan ta en gåtur fra det ene til det andre. Riktig nok er det er 300 pluss soldager i året og mange ønsker seg jo det også. Men jammen er det trivelig å oppleve kultur, natur og ikke minst god og spennende mat og drikke innimellom øktene på stranden.
-»Discover Nord-Kypros» er altså et opplegg for å vise fram alt dette, samt hvilke muligheter som finnes for å eventuelt investerings muligheter i en eiendom her?
-Mulighetene er mange og varierte, og vi er veldig glade for å kunne fortelle om dem. Vi har selv eiendommer her og har hatt det i mer enn 10 år. Vi jobber med de største utbyggerne på denne vakre øyen som blir omtalt som Middelhavets glemte perle .Eiendomsprisene er svært lave og gir fantastiske investerings muligheter. Vi opplever at folk blir positivt overrasket over både priser og utleie muligheter. Alt dette og mer til vil vi dele på vårt event den 29.05. Det blir 3 fulle dager hvor vi viser eiendommer, alt de trenger å betale, er flyturen, så står vi for resten. Vi er her får å hjelpe deg, og vi tilbyr alle våre kunder en uforpliktende gratis time med luxury in the sun sin advokat hvis det skulle være noen spørsmål.

Fredelig

-Hva med kriminalitet, mange har jo opplevd negative ting i så måte i sydligere strøk?
-Så bra at du spurte om det! Faktisk er Nord-Kypros rangert som den 5. mest trygge lokasjonen i hele verden og det kan vi skrive under på. Her er det nærmest fritt for slike problemer. Jeg har lyst til å beskrive dette med en liten historie fra da vi selv kjøpte en leilighet for noen år siden: Vi var med en megler og skulle se på en leilighet, der han hadde parkert i gaten utenfor. Plutselig så jeg en mann som satte seg inn i bilen, og ropte til megleren for å varsle. Men han bare smilte og lo, og forklarte at nøkkelen sto i bilen, og karen bare skulle flytte den litt. Det var helt vanlig, kunne han fortelle.
Solen, menneskene, mentaliteten, klimaet, og ikke minst badetemperaturen. Jo jeg har funnet mitt paradis!

Foto : Luxary in the Sun

www.luxuryinthesun.com

Ta kontakt med Janicke Gullbekk hvis du ønsker mer informasjon om visningsreise eller delta på eventet. Oppdag Nord Kypros den 29.05

janicke@luxuryinthesun.com 0047 92222097

Luxary in the Sun

 

 

 

WordPress Ads