Garderober skreddersydd til akkurat dine ønsker!

Foto: LEBA

LEBA skreddersyr garderober til alle fasonger og størrelser i egen fabrikk på Sunnmøre. Stort utvalg, lave priser og rask levering gjør at stadig flere handler sine garderober hos LEBA.

Tekst: Gunn Iren Kleppe

Skreddersydde garderobeløsninger er i dag prismessig en mulighet for alle.

– Det er et voksende marked og det er helt klart at kundene ønsker løsninger som er tilpasset deres behov istedenfor å kjøpe noe som er produsert på standard mål. Folk ønsker vegg til vegg, gulv til tak, forteller daglig leder i LEBA, Kurt Hugo Blindheim.

Ifølge Blindheim er prisen på skreddersydde løsninger relativt lav i forhold til standard løsninger. Selvfølgelig er det alltid mulig å få eksklusive løsninger, men LEBA har en direktesalgsmodell som gir kundene høy kvalitet til lav pris.

– Skreddersydde løsninger er tilgjengelig for alle, understreker han.

Det kan kanskje tilføyes at LEBA kom billigst ut i forbrukertest på skreddersydde garderober i år på dinside.no.

LEBA sin visjon er å «skape orden hjemme hos folk flest» ved å tilby smarte garderobeløsninger til priser som gjør det mulig for de fleste. Selskapet gir dessuten 30 års garanti.

Garderobeløsningene produseres i egen fabrikk på Sunnmøre. Selskapet klarer å holde prisene nede ved å sørge for kort veg fra råvare til kunde.

Skreddersydde garderobeløsninger brukes ikke bare til soveromsgarderobe, men også til gangen, vindfanget, i stuen og kjøkkenet – ja, til og med i garasjen. De blir tilpasset og bygget nøyaktig etter kundens ønsker og behov.

For tiden merkes et stadig økende fokus på gode innredningsløsninger og mange ønsker seg mye plass til sko. Med et av markedets bredeste utvalg har LEBA mange smarte og gode løsninger å velge i.

– Når det gjelder garasjer, så leverer vi oftest reolløsninger for å lagre verktøy og utstyr, forteller Blindheim.

Stor fleksibilitet
En stor fordel er at man får tilpasset løsningene også inni garderoben, etter behov. Man får også ekstra fleksibilitet i og med at det er mulig å omjustere senere.

– Vi tenker veldig systematisk på det vi holder på med. Det er veldig store muligheter å tilpasse etter som behovene utvikler seg, forklarer Blindheim.

Det kan være man trenger mest kurver og hyller i en periode. Man kan også gjerne sette på nye moduler og endre etter hvert – eksempelvis mer plass til sko, bukseheng, dype kurver eller lignende. Småbarnsforeldre har gjerne et behov, ungdom et annet, og senere endrer behovene seg gjerne igjen.

– Vi har et stort spekter og det øker stadig. Vi er alltid på jakt etter smarte løsninger som passer i systemet. Det skal passe sammen, sier han om tilbehøret.

Når det gjelder utseende og design er mulighetene nesten uendelige. LEBA lagerfører over 60 forskjellige fyllingsvarianter – som eksempelvis klart speil, sotet speil, bronsespeil, farget glass i forskjellige farger og overflater pluss forskjellige andre materialer. Man kan også spesialbestille.

– Designen og kombinasjonsmulighetene er det kun fantasien som begrenser, påpeker han.

Passer for alle
– Det som er genialt, enten man har en kjempestor enebolig eller bitteliten hybel, så passer disse løsningene. I en stor enebolig kan du ha walk-in closet. På en liten hybel må man tenke mer plasseffektivitet og plassutnyttelse. For eksempel kan du ha kontorplass inne i garderobeløsningen. Vi har til og med levert nedfellbar seng i garderobe. Det er mange fleksible løsninger og våre dyktige medarbeidere løser de fleste utfordringer.

For å kunne gi kundene et raskt prisoverslag, trengs i utgangspunktet kun cirka-mål: cirka bredde, høyde og dybde samt noen ideer hvordan du vil det skal se ut.

– Det er veldig enkelt å komme i gang. Vi har veldig dyktige fagfolk. Bare med bitte litt input, så kan vi begynne å foreslå løsninger, forsikrer Blindheim.

– Fra bestilling har vi kun en ukes leveringstid. Vi er raskest i Norge, avslutter han.

WordPress Ads