Hus hele familien trives i

-Vi er lokale – nær sagt uansett hvor i landet du ønsker å bosette deg. For vi har over 100 forhandlere spredd over hele landet. Hver og en er dyktig i faget sitt, men har valgt å bli med i kjeden vår for å få større slagkraft i markedet. Dette gir deg flere valg og større trygghet.

Kataloghuset ORION er en klassisk husmodell som har fulgt Byggmann i mange år, og som er svært populær
Tekst Jørn Wad

Kjededirektør Knut Egil Nordstrand i Byggmann AS er opptatt av at folk er forskjellige, og derfor trenger forskjellige hus. Men samtidig vet han også at folk har likheter – som at alle ønsker seg et hus de kan trives i. Det har vært utgangspunktet for fremveksten av Byggmann-kjeden, som i dag altså teller i overkant av 100 fagbedrifter. Fokuset er gode og solide boliger til en pris du kan leve med.

Stor bredde

-En av flere ting folk synes er interessant hos oss, er at vi har så stor bredde i tilbudet vårt. Våre forhandlere kan levere eneboliger, hytter og lavblokker. I områder av landet der det naturlig er mange hytter, er det kanskje det vi er sterkest på. Mens i pressområdene kan det være lavblokker. Saken er at vi dekker hele dette spekteret, og kan derfor finne frem til akkurat det boligprosjektet som passer deg og din familie. Vi følger godt med på trender i markedet, og derfor har vi hele tiden oppdateringer på våre modeller, slik at vi sikrer oss at folk har nok å velge i av oppdaterte hus, hytter og lavblokker, understreker Nordstrand.
-Men rehabilitering driver dere kanskje ikke med?
-Klart vi gjør! Det er faktisk slik at enkelte steder er vi kanskje enda større på rehabilitering enn på nybygg. Med 30 år i bransjen har vi solid fotfeste i flere segmenter i markedet, så det betyr at uansett hva du måtte ønske deg av byggerier, kan vi levere det. Rehabilitering er et viktig område for oss, og vi gjør også der alt vi kan for å bidra til å skape et hjem hvor folk skal kunne trives og bo i en årrekke.

Solide aktører

-Du var inne på at dere har 30 års erfaring. Hvordan startet det?
-Vi startet opp som et rent byggefirma, tilbake i 1979. Men i 1987 opplevde Norge et økonomisk «krakk», og byggebransjen var blant dem som led mest under dette. Da snudde man litt på flisa, og begynte å tilby abonnement på tegninger til bransjen. Så ballet dette litt på seg etterhvert, helt til vi i dag sitter med en kjede av dyktige byggefirma som får alt byggmesteren trenger i sin hverdag fra oss. Helt ned til byggesaksmeldinger, forsikringsavtaler og så videre.
-Det betyr at også økonomien i prosjektene er på plass?
-Vi ha sett flere eksempler på at aktører i byggebransjen ikke har vært påpasselig nok når det gjelder forsikringer og garantier, så vi legger forholdene til rette for å sikre at våre medlemmer følger regelverket og derigjennom sikrer sine kunder også på denne fronten. I de seinere årene har vi dessuten også en egen elementfabrikk på 6.000 m2 som bidrar positivt til kjedens produksjon og drift, sier han stolt. Det er tydelig at denne karen er stolt av det kjeden og deres forhandlere står for i dag.

Noe for enhver

-Hvorfor har dere valgt å ha så stor bredde i produktene deres?
-Fordi folk bor på forskjellige steder og har ulike ønsker, ganske enkelt. Vi er opptatt av at uanshva du ønsker og trenger av en bolig, skal du kunne finne det hos oss, og få en håndverker som ikke kommer fra alt for langt unna deg, slik at du har gode muligheter for å kommunisere godt med vedkommende. Vi ser at også rehabiliteringsmarkedet er viktig for mange av våre forhandlere – og dermed også for kundene deres. Derfor vil vi også at folk skal kunne finne gode løsninger for å pusse opp sin aldrende enebolig eller leilighet på en god måte. De skal gjøre det i trygghet for at alle våre forhandlere arbeider innenfor gjeldende regler og normer, og at de har forsikringsordninger som fungerer bra – også om uhellet skulle være ute. Dette er bedrifter som er såpass godt orientert i markedet at de har tatt en beslutning: de skal være her i morgen også. Og neste år, og året etter det. Satser du på en av våre forhandlere, skal du vite at du er trygg, og får det huset du alltid har drømt om – til en pris du kan leve godt med, avslutter Nordstrand.

 

Lavblokker er det økende etterspørsel av i markedet

 

Byggmann tilbyr også hytter for enhver smak

 

WordPress Ads