Nå blir det mye enklere for alle som vil flytte

Alle og enhver kan kjenne på stresset ved å flytte. Nettopp derfor fokuserer Krogsveen på å skape «verdens enkleste boligreise» og investerer i en rekke nyskapende tjenester for å gjøre livet enklere for alle som vil flytte.

Andreas Villand. Foto : Krogsveen
Tekst Cathrine W. Temmerud. Fag- og markedsdirektør i Krogsveen

– Hittil har våre kunder kjøpt tjenestene over 1000 ganger allerede. Og de er strålende fornøyd, sier Andreas Villand som er prosjektdirektør i Krogsveen.
Bolig er den største investeringen i livet for de fleste av oss. At det i tillegg er dyrt og omstendelig å gjennomføre et boligbytte, gjør at vi flytter sjeldnere enn vi egentlig ønsker og har behov for. Klassiske eksempler på dette er barnefamilier som kjøper dyrere hus enn de har råd til i starten, og eldre som bor for lenge i eneboligene sine, fremfor å kjøpe boliger som passer bedre med livssituasjonen.
– I dag er vi hovedsakelig tilstede ved salg og utleie av bolig, men vi vil fremover også følge kundene gjennom alle fasene av det å bo og eie bolig. Kundene drømmer, kjøper, leier, flytter, pusser opp, bygger på, leier ut, selger og starter på nytt. Noen av fasene er lystbetonte, men ikke alle. Gjennom å kartlegge kundenes behov og utvikle tjenester som gjør det enklere å flytte, vil våre kunder føle det tryggere, enklere og mer verdifullt å være kunde hos oss, sier Villand. Kanskje vi til og med bidrar til at det flyttes oftere og at livskvaliteten øker som følge av bedre tilpasset bolig til de ulike livsfasene.

Endelig en tjeneste som fjerner frustrasjon og stress i flytteprosessen.

Undersøkelser viser at alle de praktiske oppgavene som følger med å bytte bolig, er en av de største frustrasjonene folk har. Dette var årsaken til at Krogsveen utviklet et flyttekonsept som tilbyr visningsvask, flyttevask, flyttehjelp, pakking, transport og lagringstjenester i forbindelse med kjøp og salg av bolig. Konseptet er blitt veldig godt mottatt av kundene og Krogsveen jobber kontinuerlig med å inkludere flere tjenester.

I en jungel av leverandører trenger du bare forholde deg til èn kontakt.

Det finnes en jungel av leverandører der ute og som kunde kan det være tidkrevende å orientere seg og innhente tilbud. Hos Krogsveen blir tjenestene levert av håndplukkede samarbeidspartnere, mens Krogsveen syr det hele sammen og garanterer for kvaliteten.
Dette betyr at du som kunde slipper å lete etter riktig leverandør eller sammenligne tilbud. Prisene er allerede fremforhandlet med gode avtaler. Det er ikke dyrere å kjøpe tjenesten gjennom Krogsveen kontra å kjøpe tjenesten direkte av de samme leverandørene. Som kunde bestiller du bare ønsket tjeneste direkte til Krogsveen og de ordner et skreddersydd tilbud, bestiller tjenestene og koordinerer tidspunkt for når jobben skal utføres. Du forholder deg til en og samme person hos Krogsveen hele veien. Dette gjelder også hvis det oppstår eventuelle misforståelser og reklamasjoner underveis. Alle utlegg dekkes av Krogsveen, og beløpet trekkes først når oppgjøret for boligen foretas. Nesten for godt til å være sant!
– Det beste av alt er at Krogsveen går god for leveransen og står inne for sluttresultatet, sier en stolt Villand.
Krogsveen er blitt kåret til bransjevinner av Norsk Kundebarometer 2 år på rad pga deres grundige fokus på å innfri kundens behov og forventninger.
– Men vi slår oss ikke til ro med det. Derfor utvider vi stadig flere tjenester og sømløse verktøy for å gjøre livet enklere for alle som vil flytte, avslutter Andreas Villand.

Du kan lese mer om konseptet og tjenestene på Krogsveen sine nettsider. https://www.krogsveen.no/selge/flytte

 

 

WordPress Ads