Oppfølging og god kjemi er viktig

-Vi har hatt full klaff med megleren vår, og det er av avgjørende viktighet for at du skal bli fornøyd. Det er mange sider ved dette å skulle kjøpe seg fritidsbolig, og vår megler hjalp oss på en forbilledlig måte. Jeg er knallfornøyd, og anbefaler ham gjerne til andre.

Foto: Costa Blanca Booking


Tekst Jørn Wad

Kurt Østby fra Holmestrand er en av de mange kundene til Costa Blanca Booking, som har spesialisert seg på eiendommer i Albir i Spania. Han viser til at et eiendomskjøp av denne typen innebærer så mye annet enn bare selve eiendomstransaksjonen.

Oppfølging

-Det vi satte spesiell pris på, og jeg tror det er mange som tenker som oss – var den gode oppfølgingen fra meglerens side. Dessuten tror jeg også det er viktig å velge en megler som du har god kjemi med. Det er rart med det, du skal jo investere en god del penger i et slikt prosjekt, og da gjelder det at du finner en samarbeidspartner du kjenner at du kan stole på. Det gjorde, vi, og vi har faktisk god kontakt med megleren etterpå – et par år seinere. Har man en slik trygghet, både for selve prosessen og for at man får det man faktisk er på jakt etter, ja så sier det seg selv at man har valgt riktig. Jeg kan i alle fall for vår del si at vi valgte riktig megler, og vil mer enn gjerne anbefale Costa Blanca Booking til andre som ønsker seg fritidsbolig i dette området, slår han fast.

Mye å velge i

-Vi har et bredt spekter eiendommer å tilby kundene våre. Alt fra hus, leiligheter, bungalower og tomter til villaer og rekkehus. Vi har eiendommer for videresalg, men også nye prosjekter i Albir, Alfas del Pi, La Nucia, Benidorm, Finestrat og omliggende områder, forteller direktør Per-Ivar Strømsnes i Costa Blanca Booking.
-Da skulle man ha store muligheter for å finne det man er på jakt etter?
-Ja, men vi er også opptatt av å snakke en god del med kundene på forhånd, slik at vi har et klart bilde av hva de vil ha. Da er det lettere for oss å velge noen blant de rundt 800 eiendommene vi har til salgs i området. Av og til kan det også hende at det ikke er nok utvalg, og da kan vi tilby noe fra de 80 samarbeidende meglerne vi har på Costa Blanca.
-Hvordan er prosessen?
-Vi er opptatt av å bidra til at du får en trygg, stressfri og behagelig start i Spania. Derfor har vi lagt opp til å kunne hjelpe deg som kunde gjennom alle ledd i prosessen man må gjennom for å kjøpe eiendom i Spania: Lovverket og reglene er jo ganske annerledes i Spania enn de er i Norge, men vi har folk som er eksperter på dette, og som har erfaring nettopp med å hjelpe og følge opp nordmenn på leting etter drømmeboligen.
Etter at vi har dannet oss et solid bilde av hva du ønsker deg, besøker vi et utvalg eiendommer, og gjør vårt ytterste for at du skal finne noe som akkurat DU er på jakt etter. Vi kan også bidra med økonomisk bistand når eiendommen skal erverves, for det er mye man skal være oppmerksom på og passe på i en slik prosess, slår han fast.

Leiemarkedet

-Men man kan også leie fritidsbolig gjennom dere?
-Ja, det er riktig, for vi har nemlig spesialisert oss også på dette. Vi leier ut moderne leiligheter, villaer og bungalower i Albir. Alle eiendommene er fullt møblert, og utstyrt med alt du trenger til ditt opphold i Spania. Alle våre leiligheter ligger i sentrum – med gangavstand til alle faciliteter.
-Møbler, ja. Det kan man vel også trenge om man kjøper leilighet?
-Det er klart man kan, og vi samarbeider med folk som har laget egne møbelpakker, samt at vi kan formidle bilutleie, booking av utflukter til ulike turistattraksjoner og kortere eller lengre reiser med buss til flere kjente steder i Spania. Alt handler om å skaffe kundene våre den beste Spania-opplevelsen som bare er mulig. Vi har solid erfaring, og er godt kjente i markedet, understreker direktør Per-Ivar Strømsnes, og legger til at CBB er totalleverandør av alle tjenester innenfor eiendom. Det betyr alt fra kjøp, salg, drift og vedlikehold, nybygg, forsikring, skattespørsmål og så videre. Med andre ord: Alle fag og disipliner.

Foto: Costa Blanca Booking
WordPress Ads