​Finja Betong lanserer nytt digitalt verktøy for beregning av materiale til hagemur

For den som vil ha noe bestandig, vedlikeholdsfritt og vakkert i eller rundt hagen, er en murt og pusset hagemur det rette valget. Kanskje ønskes en murt støttemur som støtte mot en rabatt eller skråning, eller en frittstående mur som skille mot naboen. Med Finjas nye digitale verktøy, en produktvelger og mengdeberegner for hagemurer, er det raskt og enkelt å få riktig materiale i riktig mengde til akkurat ditt byggeprosjekt.

 

Produktvelgeren anbefaler og mengdeberegner Finjas produkter som murblokk, mur- og pussmørtel og alt tilbehør som trengs for å bygge en mur. Alle produktmengder kan ved behov manuelt justeres før de med et klikk legges direkte i handlekurven og bestilles levert hjem.

Murvelgeren er veldig enkel å bruke og går ut fra 4 trinn.

  1. I det første trinnet angis hvilken type mur som skal bygges: frittstående mur eller støttemur.
  2. I trinn to angis de målene muren skal ha i den enkelte seksjonen.
  3. I det tredje trinnet gis praktiske instruksjoner om hvordan muring og pussing foregår i form av arbeidsinstrukser, bilder og filmer.
  4. I det siste trinnet presenteres en sammenstilling med de anbefalte produktene og mengde. Herfra kan produktene deretter legges i handlekurven.

For å gjøre det enda litt enklere for den som skal bygge, har Finja utviklet bevegelige arbeidsinstrukser som viser hvordan muren bør bygges over og under bakken avhengig av murens høyde. Du finner filmene i verktøyet.

Finja har tidligere lansert produktvelger for gulvavretting og produktvelger for nybygg og oppussing av bad. Murvelgeren er det aller seneste tilskuddet til de digitale verktøyene, og Finja håper at dette beregningsverktøy, skal bli populært og til stor hjelp. Selskapet jobber kontinuerlig med å utvikle nettstedet deres og funksjonene for å gjøre det enkelt for brukerne å finne riktig produkt og informasjon og dessuten inspirasjon.

Related links

WordPress Ads