TRYGT NYBOLIGKJØP MED ØSTER HUS: VI BYGGER UANSETT!

Øster Hus ble etablert i 1974 og er Rogalands største boligutvikler.
Salgs- og markedsleder Roger Lillejord sier løftet til kundene er at deres boligprosjekter alltid realiseres. I tillegg betaler du først når boligen overtas.

Tekst Rita Tvede Bartolomei

Kundeløftet vårt er «VI BYGGER UANSETT!». For når vi annonserer et boligprosjekt, da vil det bli bygget. Kjøper vil alltid få en fast overtakelsesdato, og du kan trygt planlegge innflytting. Å kjøpe ny bolig handler om å investere mye tid og penger, og derfor er vi opptatt av å gi trygghet til kundene. Andre utbyggere tar som oftest forbehold om inntil 70 prosent salg i prosjektet når du signerer kontrakten. Det kan gjerne ta 1 år før du vet om boligprosjektet blir realisert eller ikke. Men vi jobber ikke på denne måten, sier Roger Lillejord.

Markedets beste betalingsbetingelse

Øster Hus har markedets beste betalingsbetingelser, som innebærer at du ikke trenger å forskuddsbetale. Hele kjøpesummen betales ved overtagelse. I tillegg har boligbyggeren størst utvalg i sitt nedslagsfelt.

Målet er at kunden ikke skal trenge å ta på seg risiko. Vi sørger for å gi kunden mest mulig trygghet og mest mulig verdi for pengene. Det er nok noe av årsaken til at vi har veldig fornøyde kjøpere, sier han.

Kundeundersøkelsene Øster Hus har gjennomført, viser at 98 prosent av boligkjøpere, sier de ville kjøpt av dem igjen. Hele 97 prosent er fornøyd eller meget fornøyd med leveransen.

Det er jo veldig gledelig for oss å høre. For å gi best mulig service til potensielle boligkjøpere, er vi svært tilgjengelige. Vi tilbyr visninger av våre prosjekter hver eneste tirsdag – hele dagen. Om tirsdager ikke passer, finner vi gjerne et annet tidspunkt, sier Roger Lillejord.

Størst i Rogaland- størst utvalg

Boligbyggeren er nå Rogalands største, og har også størst utvalg her. Hver femte kjøper av nyboliger i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Time, Klepp, Hå og Gjesdal kjøper fra Øster Hus.

Tradisjonelt bygget Øster Hus eneboliger på kundens egen tomt. Vi gjør fortsatt dette gjennom en egen avdeling, men de siste årene har prosjektsalg økt betraktelig. Derfor bygger vi nå hovedsakelig ut eneboliger, rekkehus og leiligheter i Rogalandsregionen. Gjennom selskapet Solhytten tilbyr vi i tillegg fritidsboliger i populære Sirdalen, sier Lillejord.

Interessert i et av våre boligprosjekter? Klikk deg inn på våre nettsider her.

WordPress Ads