Hagestyling – ny trend ved boligsalg

Foto: Her jobbes det iherdig for å style hagen før fotografering og salg

Eiendomsmeglere har lenge etterspurt en tjeneste som kan dekke behovet for å få vist frem hagen fra sin beste side når huset skal selges, og nå har Vaktmesterkompaniet lansert en løsning på dette.

Tekst: Ann-Magrit Berge

De siste årene har det blitt svært populært å hyre inn profesjonell hjelp til boligens interiør når man skal ha visning. Det mange glemmer er at hagen er en meget viktig del av helhetsinntrykket, det er tross alt her førsteinntrykket dannes.

Stort gartnerfagmiljø
Vaktmesterkompaniet har et av Norges største gartnermiljøer og tilbyr et bredt spekter av gartnertjenester. De designer og anlegger uteområder og tilbyr plenklipping, planting, luking, hekkeklipping, vanning, trefelling og beskjæring av trær og fjerning av løv. Legging av kantstein og belegningsstein, drenering, graving og asfaltering inngår også i tjenestene de tilbyr.

 Hagestyling er løsningen
Så hva er da mer naturlig enn at Vaktmesterkompaniet nå lanserer hagestyling. En tjeneste for deg som enten skal selge boligen og trenger en oppfriskning for visning og prospekter, eller for deg som kun ønsker en oppfriskning av hagen.

– Vi lanserte tidligere i våres hagestyling som er noe helt nytt fra vår side. Det innebærer rett og slett styling av hagen før den legges ut for salg. Nå kan vi ordne dette, sier Kjetil Flateby, avdelingsleder i gartneravdelingen til Vaktmesterkompaniet.

– Meglerne har lenge savnet noen de kunne ringe om dette. Vi hadde i fjor høst en dialog med flere eiendomsmeglere og fant ut at de også i stor grad fikk forespørsler om det samme fra sine kunder. Men det skjer ikke så mye om vinteren på denne fronten. I våres besluttet vi oss for å tilby markedet hagestyling. Vi har allerede inngått avtale med et eiendomsmeglerselskap for å teste ut dette, og det er stor pågang av meglere som ønsker å samarbeide med oss, så det er tydeligvis et behov, legger han til.

Øker salgsmulighetene
Hagestyling kan øke interessen for din eiendom, og kan være avgjørende for om du får solgt eller ei. Da er det viktig å vise frem boligens største rom fra sin beste side.

– Selv enkle tiltak kan løfte eiendommen din flere hakk. Med god hjelp fra våre profesjonelle gartnere forvandles hagen din til visningsklar på meget kort tid, utdyper Flateby.

Unike løsninger
Ingen hager er helt like, derfor kreves det forskjellig type arbeid i hver enkelt hage.

– Vi er svært opptatt av at kunden skal bli så fornøyd som overhodet mulig, derfor drar vi på en gratis og uforpliktende befaring til hver enkelt. På den måten forsikrer vi kunden, så vel som oss selv, om at vi vet hva som må gjøres og kan skreddersy et opplegg deretter, avslutter Flateby.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WordPress Ads