Varmer opp hytta før du kommer

Foto: iStockphoto

Sikom har levert Ring Hytta Varm-løsninger til 80 000 hytter i Norge siden 1997. Slik slipper du å ankomme en kald hytte.

Tekst Rita Tvede Bartolomei

  • Med en teknisk løsning fra oss kommer du til en ferdig oppvarmet hytte. Man slipper sprengfyring, man slipper rått og kaldt sengetøy, og systemene melder fra om strømbrudd, lav innetemperatur, brann eller innbrudd, forteller Torfinn Schiefloe, salgssjef i Sikom AS.

Sikoms løsninger benytter seg av det digitale GSM-nettverket (mobildata-nettverket), og firmaet tilbyr også en egen app, som gir større kontroll over alle enheter til enhver tid. Kunder som ikke bruker hytta ofte, kan velge appen bort, og heller bruke en enkel sms for å skru på strømmen.

  • Kundene våre sier hytta brukes oftere, og at sesongen derfor blir utvidet. Vi har nok montert like mange installasjoner i kysthytter som i fjellhytter, tilføyer han.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WordPress Ads