ByggfagHUS – innovasjon, design og kvalitet

Byggfag Arkitekter har gjennom de siste 20 årene tegnet og utviklet et bredt spekter av hus og hytter, mange med et sterkt og særpreget arkitektonisk uttrykk.

Foto: iStockphoto
Tekst Redaksjonen

ByggfagHUS katalogen er utarbeidet av Byggfag Arkitekter for byggevarekjeden Byggfag. Arkitektkontoret er et datterselskap i Byggfag, som tegner og prosjekterer hus, hytter, garasjer og hagehus for Byggfagkjedens forhandlere og privatpersoner. Det å bygge hus markerer ofte starten på noe nytt. Kanskje du flytter til et nytt sted, kanskje du trenger et barnerom til eller kanskje du skal sette opp et nytt hus på familiegården? Uansett betyr et nytt hus mye for hele familien, og det er en stor investering. – Vår jobb er å legge til rette for det livet du ønsker å leve – i hjemmet du drømmer om, sier daglig leder for Byggfag Arkitekter, Aina Pauline Torvik. – Ta en titt i huskatalogen og la deg inspirere, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS sammen med oss. Vi har solid erfaring når det kommer til spørsmål om beliggenhet, form, funksjon, valg relatert til fremtidig bruk og livskvalitet. Byggfag Arkitekter hjelper også til med rehabilitering og ombygging av eksisterende hus.

Moderne og klassisk

Byggfag Arkitekter tegner og prosjekterer for det meste moderne hus, men har lang erfaring med de klassiske og tradisjonelle husene. Huskatalogen inneholder også flere hus som kan benyttes som flermannshus og som hytte. Forsidehuset i huskatalogen er eksempel på et slikt hus. – Innovasjon og design står sentralt i vårt arbeid, men fokuset på sluttbruker og kvalitet er likevel det viktigste for oss, sier Torvik.

Garasje og hagehus

I tillegg til Huskatalogen, så har Byggfag Arkitekter utviklet konseptene ByggfagGARASJE og ByggfagHAGEHUS med egne kataloger. Garasjekatalogen inneholder garasjer som passer til våre ByggfagHUS, men som også lett kan tilpasses eksisterende hus, presiserer Torvik. Trenger du et ekstra uterom? ByggfagHAGEHUS rommer mange muligheter, enten du drømmer om livlige sommerfester eller ro. Størrelse, materialbruk og fargevalg kan enkelt tilpasses tomt, ønsker og behov.

Forhandlere

Vi har forhandlere av ByggfagHUS fra nord til sør. Dette gjør oss både fleksible og tilgjengelige. Sammen med resten av Byggfagkjeden kan vi bistå i alle ledd i byggeprosessen, avslutter Torvik.

 

WordPress Ads