Feriebolig i Tyrkia gir uendelige muligheter

Langs Middelhavskysten, fra Kemer i Vest til Mersin i sør finnes det et eldorado for de som ønsker en feriebolig med mange muligheter.

TEKST Ingunn Helene Kristensen

–Vi har stor etterspørsel etter ferieboliger i Tyrkia. Det er det fantastiske klimaet, med rundt 330 soldager i året, den tyrkisk gjestfriheten og fantastisk mat som fanger interessen, sier Kim Larsson i Future Homes, og legger til

–For ikke å glemme et prisnivå som ligger langt under andre europeiske feriemål, samt lav kriminalitet.

Uendelige muligheter
 
Langs Middelhavskysten kan man nyte sine feriedager på langstrakte strender eller bare ta det rolig ved bassengkanten på late dager! Her kan du utforske de utallige shoppingmulighetene på spennende basarer, i lange handlegater eller dra på shoppingsentre.

–Det finnes et mylder av spennende utflukter. Her kan du dra å besøke den fantastiske gamlebyen i Antalya. Har man barn med på tur vil fornøyelsesparken «Land of Legends» være en opplevelse de sent vil glemme. Vil du ut i naturen kan Antalya-regionens vakre fossefall som den «nedre Duden fossen» eller fossefallene i vakre Dim Cay anbefales. Man kan dra på oppdagelsesferd og besøke ruiner og bygninger, spor fra en rik fortid. Er du litt ekstra eventyrlysten så kan du ta kabelbanen opp til toppen av fjellet Olympos som ligger 2366 meter over havet. Tyrkia er ferielandet for alle -for småbarnsfamilier som for pensjonister, forteller Larsson, og legger til


–Jeg har til gode å høre at noen har kjedet seg i Tyrkia. Og så må du ikke glemme å smake på det tyrkiske kjøkkenet som er kjent som en av verdens beste kjøkken.

Future Homes hjelper deg å finne drømmeboligen

Meglerhuset Future Homes ble grunnlagt i 2021, og spesialiserer seg på eiendommer i Tyrkia.

Future Homes en vel etablert og solid aktør på eiendomsmarkedet i Tyrkia, spesielt områder fra Kemer vest for Antalya til Mersin i sør.

–Tillit og åpenhet legger grunnlaget for en ryddig og trygg kjøpsprosess hos oss. At de ansatte behersker i alt 8 språk skaper god og trygg kommunikasjon. Å skulle gjøre en større investering i et land med begrensede engelskkunnskaper kan få uheldig utfall. Vår språkkompetanse forhindrer språklige misforståelser i prosessen.

–Kjøpsprosessen kan gjennomføres ved personlig oppmøte og signering av kontrakt, eller via online, sier Larsson. 

Den moderne handelen online

De siste årene har online visningsturer blitt mer og mer vanlig. Dette er en effektiv prosess, spesielt for kunder som kjøper leiligheter som er under bygging.


–Ved online-kjøp kan du kjøpe eiendommen din før du kommer til Tyrkia slik at du sparer deg for kostnader som prisstigning før du rekker å kjøpe, eller at leiligheten du ønsker blir solgt før du rekker å komme til Tyrkia. Ved bruk av visuelle kommunikasjonskanaler og videosamtaler kan vi vise deg eiendommen direkte, du kan se alle detaljene og stille spørsmål direkte til byggeselskapet. For prosjekter under bygging vil dette dessuten gi deg en fordelaktig pris.

Etter signering av salgskontrakten betaler du 50% av den totale prisen. Deretter betales avdrag uten renter inntil du mottar skjøten og får nøklene overlevert. Ettersom prisene vil øke etter hvert som byggingen fullføres så vil du ha store muligheter for å oppnå god avkastning allerede før boligen er ferdigstilt, forteller Larsson. 
 
–Populariteten og etterspørselen etter bolig langs middelhavskysten i Tyrkia bare øker. Det gjør et boligkjøp til en god investering fremover i tid.

Tenk over dette før du kjøper
 –Før man kjøper så bør man først og fremst tenke på hva formålet med boligkjøpet er. Kjøper man en feriebolig, en investering eller ønsker man å flytte til Tyrkia? Videre så bør man tenke på hvor man vil bo, hvilken by, hvilke nabolag. Man bør også tenke på hvor mye plass man trenger. Må jeg ha 2 soverom eller holder det med ett? Ønsker man nærhet til stranden eller er det viktigst med et rolig og familievennlig nabolag? Hvilke fasiliteter er viktig?  
Til slutt er det viktig at man er realistisk med tanke på sitt budsjett, avslutter Larsson. 

https://futurehomesturkey.com/

WordPress Ads