Nytt fargekonsept for Geberit Monolith og betjeningsplater

Mer variasjon: Sidepanelet i svart krom leveres med svart, lava og skifer Monolith. Aluminum-sidepanelet passer godt med hvit, sandgrå og betong-utseende.

Nå får du nye trendfarger på frontene til Geberit Monolith og Monolith Plus, samt på Geberits betjeningsplater. Det gir nye designmuligheter på badet.

I år vil frontene til Monolith være tilgjengelig i to ny farger: Lava og Sandgrå. Disse er laget av herdet sikkerhetsglass, og kommer i tillegg til de allerede eksisterende fargene Svart, Hvit og Mint. I tillegg blir to helt nye fronter med betong-utseende og skifer tilgjengelig. Sidepanelet finnes i fargeløs anodisert aluminium, og nå også i svart krom som leveres med glassfront i fargene Lava, Svart og til Skifer.

Utfyllende fargekonsept for betjeningsplater

Det nye Geberit Monolith-fargekonseptet blir også overført til Geberits betgjeningsplater. De nåværende glassfargene Umbra og Sand blir erstattet av de nye fargene Lava og Sandgrå. Det oppdaterte fargevalget vil være tilgjengelig for Geberit betjeningsplater Sigma21, Sigma50, Sigma60, Sigma70, Omega60, type 70 og type 50.

Utvider designmulighetene på badet

Da Geberit Monolith først kom på markedet i 2010 ønsket Geberit å bygge bro mellom de vanlige, synlige sisternene og de skjulte sisternene. Derfor ble den elegante sanitærmodulen med integrert sisterne feiret som et innovativt og allsidig designalternativ på badet. Spol frem til i dag, og Geberit Monolith passer til så å si alle vanlige toalettskåler samt Geberit AquaClean dusjtoaletter. Installasjonen krever vanligvis ingen strukturelle endringer, som er en stor fordel både for nybygg og oppussing.

Geberit Monolith Plus har mange tilleggsfunksjoner for å øke komforten på badet, inkludert integrert LED-lys og luktavsug, og et kontrollpanel som er lett å rengjøre. I løpet av 2021 vil det altså komme flere oppdateringer til fargekonseptet hos Monolith, for å kunne tilby kundene enda flere alternativer for baderomsdesign.

WordPress Ads